Dato/klokkeslett: 24 Jan 2021, 05:30


Coronahjelp: Spill norsk musikk!

Her kan man diskutere ting som ikke har med deLillos å gjøre, dersom man måtte ønske å gjøre det på deLillos' nettsted. Bruk normal sunn folkeskikk! Ekle innlegg vil bli sanksjonert.

Moderatorer: arne, kristian, thomasrino

  • Forfatter
  • Melding
Avlogget
Brukerens avatar

arne

  • Innlegg: 1269
  • Registrert: 21 Jan 2009, 23:51
  • Bosted: Mjøndalen

Coronahjelp: Spill norsk musikk!

Innlegg15 Mar 2020, 17:09

NEA Radio i Trøndelag har den glupe ideen å kun spille norsk musikk for å støtte opp om norske musikere i Covid-19-krisen.
De oppfordrer andre lokale og regionale kanaler å gjøre det samme for å støtte norske musikere og komponister som ikke kan avholde konserter og dermed går glipp av inntekter.
Det er i en reportasje på NRK1 dette kommer frem med intervjuer osv fra Stjørdal. De bruker ca 700 000,- kroner i året på musikkrettigheter for å kunne spille musikk. Selvfølgelig småpenger, men tanken er jo svært god.
Dette burde jo det store stygge trollet selv, NRK, gjøre. Jeg er uansett dritt lei av å høre den formaterte musikken NRK sender, hvorav svært mye er utenlandsk. Etter hva jeg kjenner til, gjors de på å spille mest utenlandsk musikk fordi den er billigere å spille enn vår egen norske musikk.
Må være håpløst å være utøvende kunstner og ikke ha mulighet til å få inntekter. Kanskje det blir flere digitale konserter fremover? Her er lenke til en fyr som gjør nettopp det med hell!
"Faen som det regner ute
Jeg lurer på om det er i natt det begynner å snø"

Gå til Alt annet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron