Dato/klokkeslett: 21 Sep 2021, 05:41


deLillos akustisk Kimen, Stjørdal Fre 19. okt

Her kan man ytre seg angående konsertopplevelser.

Moderatorer: arne, kristian, thomasrino

  • Forfatter
  • Melding
Avlogget

Kjelli

  • Innlegg: 97
  • Registrert: 04 Mai 2015, 09:09

deLillos akustisk Kimen, Stjørdal Fre 19. okt

Innlegg22 Aug 2018, 15:16

deLillos akustisk

deLillos har gjennom 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, med høy kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. Denne gangen får du høre dem «unplugged», i et populært konsert-format der publikum kommer tett på og sangene fremføres nært og ekte med en spesiell frisk energi.

Oslo-bandet deLillos startet opp allerede i 1984 frontet av Lars-Lillo Stenberg. Med en enorm mengde allsangvennlige hits i kofferten har virkelig deLillos bevist seg å være et av de fremste innenfor norsk rock. Med et lett naivt tekstunivers med livlige gitarer og Lars-Lillos’ velkjente og særegne vokal, er alt de har gjort nærmest som kulturskatter å regne. Og folkefavorittene «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil for alltid stå fjellstøtt både live og i det gode gamle albumformatet.

deLillos har vunnet hele tre Spellemannspriser i tillegg til fire nominasjoner. Det kritikerroste albumet «Rett og slett livet» havnet på 1.plass på både iTunes og VG i tiden etter. 30 år som band ble feiret med 15 album live gjennom 10 dager på Popsenteret, til stor suksess. Et band som fortsatt holder koken med andre ord. Vi gleder oss!

deLillos om sitt akkustiske konsert-format:

Vår siste plateutgivelse “La oss ble fri for all nostalgi” (2017), har et akustisk lydbilde. Dette er første gang vi har brukt et “unplugged” oppsett som et gjennomgående utrykk på en hel produksjon. Siden dette var en flott erfaring for oss, så inspirerte det oss til å gjennomføre noen få konserter i løpet av sommeren, der vi gjorde det samme. Publikum uttrykte stor begeistring for dette og sa de opplevde en spesiell frisk energi, til tross for at elgitaren var pakket ned.

deLillos er:
Lars Lillo-Stenberg
Lars Lundevall
Lars Beckstrøm
Øystein Paasche


https://www.kimenkulturhus.no/program/delillos-akustisk/
Avlogget
Brukerens avatar

kristian

  • Innlegg: 742
  • Registrert: 26 Jan 2009, 17:23

Re: deLillos akustisk Kimen, Stjørdal Fre 19. okt

Innlegg22 Aug 2018, 18:50

Og akustisk i Støren dagen før.
jeg gikk og så på den pingvinfilmen

Gå til Konserter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron