Side 1 av 1

Gamle vinyl EP-er

InnleggSkrevet: 02 Okt 2016, 13:05
Glenn
Da Tiern var gul, Beibi, Hankøslagerne og Lebestift. Trenger hjelp til å fastsette verdi....

Re: Gamle vinyl EP-er

InnleggSkrevet: 02 Okt 2016, 17:13
kristian
Er vel verdt det folk vil gi for de.
Avhenger selvfølgelig av kvalitet og.

Re: Gamle vinyl EP-er

InnleggSkrevet: 01 Feb 2018, 14:31
Jørgensen
Tiern, Beibi og Lebestift er ganske vanlig å finne på platemesser ol. De ligger som regel rundt 150,- Hankøslagerne har jeg ikke sett så ofte. Men kjøpte den selv en gang for samme pris. Det er vel spesielt Sveve (12") og Hjernen (dobbel 7") som er litt vanskelige å få tak i, og som gjerne er priset litt høyt.
Denne "Plateselger" på FINN eller "Emerald Blues" som han heter på QXL har hatt mye interessant ute i flere år, men han opererer jo med helt hinsidige priser... Jeg har bare kjøpt av han et par ganger, da nøden ble for stor...

Re: Gamle vinyl EP-er

InnleggSkrevet: 01 Feb 2018, 19:50
arne
Jørgensen skrev:Denne "Plateselger" på FINN eller "Emerald Blues" som han heter på QXL har hatt mye interessant ute i flere år, men han opererer jo med helt hinsidige priser... Jeg har bare kjøpt av han et par ganger, da nøden ble for stor...

Den løken du her nevner misliker jeg som pesten! Maken til oppblåste priser!
Boikott!

Re: Gamle vinyl EP-er

InnleggSkrevet: 02 Feb 2018, 11:21
Bjørn Ivar
Jørgensen skrev:.... Det er vel spesielt Sveve (12") og Hjernen (dobbel 7") som er litt vanskelige å få tak i, og som gjerne er priset litt høyt.


De mest sjeldne vinylutgavene vil jeg si er Sveve 12'', Hjernen dobbel-7'', Sveve 7'' (faktisk), samt til dels 1. opplaget av Johnny Fredrik 7''. Tøff i pyjamas er vel ikke sjelden, men heller ikke vanlig.

Varme mennesker LP er også litt vanskelig, fordi folk hadde sluttet å kjøpe vinyl da den kom - gjelder også tildels Svett Smil. Av fargede vinylutgaver er de vanskelige (sjeldne) grønn FVDMMS (mange ble vraket pga feilproduksjon), brun Huskeglemme (50 ex) (egentlig skulle dette være klar vinyl, men det var for mye svart farge igjen i pressa). Pluss selvsagt marmor-varianten av Huskeglemme, som finnes i 25 ex. Denne er ikke solgt, men noe Kick Me Records laget og ga bort til sine spesielt utvalgte hengivne katalogsamlere. Ble vel egentlig bare laget for å være spesiell...

Videre har vi de limiterte (500ex) vinylutgavene av Neste Sommer (den første, ikke jubileums-reissue'n), Sent og Tidlig og Mere-boksen (her ble mange av de 500 ødelagt av vannlekkasje i kjelleren på Råkk&Rålls)

Så finnes det noen varianter av Suser Avgårde LPen, der det er små forskjeller på de ulike opplagene (dette tilhører diskografi-forskningsprosjektet mitt...)

Av de nyere vinylutgavene, ser det ut til at den røde samleplaten Før ble utsolgt først, og dermed ikke så enkel å skaffe lenger.

Re: Gamle vinyl EP-er

InnleggSkrevet: 02 Feb 2018, 19:22
Jørgensen
Jeg mener på ha lest/hørt at sonet utgaven av Johnny Fredrik kan være vanskeligere enn ratz utgaven. Fordi da ratz ble trukket tilbake, hadde mange allerede kjøpt den, slik at da kjøpte de jo ikke denne nye utgaven som kom. Jeg kjøpte min Ratz utgave på Rock og Rålls for 22 år siden. Betalte 300 spenn den gangen....