Side 1 av 1

BOK: DELILLOS - HJERNEN ER ALENE

InnleggSkrevet: 18 Okt 2021, 18:19
Hibbitt
Ny bok i Christer Falcks pågående bok/albumklassikerprojekt!
Hjernen er alene! 8-)

Och som vanligt gäller det att "om 150 personer forhåndsbestiller boka, skrives og trykkes den. Når vi ikke målet, får du pengene tilbake".
Bestill folk, bestill! 8-)

https://bidra.no/prosjekt/bok-delillos- ... ddb6233725

"de Lillos hadde tatt Norge med storm. Debutplata Suser avgårde var en suksess, hele landet kunne «Tøff i pysjamas» utenat, og den intense turneringen hadde gjort trioen til et brennhett liveband. Etter oppfølgeren Før var det morsomt med sne var det i 1989 tid for album nummer tre. Det viste seg nå at Lars Lillo Stenbergs brønn var endeløs, for Hjernen er alene – med de dypsindige singlene «Hjernen er alene» og «Sveve over byen» i front – var et dobbeltalbum uten svake øyeblikk.
Geir Rakvaag er en av de store musikkjournalistene. Han skal ta for seg en av de viktigste norske klassikerne, deLillos Hjernen er alene. Rakvaag har i en årrekke skrevet i Nye takter, først da dette var en selvstendig musikkavis, og gjør det fortsatt i dag når Nye takter utgjør Dagsavisens musikkdekning. Rakvaag har fulgt norsk og internasjonal musikk svært tett i mer enn fire tiår, og satt ringside da de Lillos tok over landet på 1980-tallet."

Re: BOK: DELILLOS - HJERNEN ER ALENE

InnleggSkrevet: 21 Okt 2021, 01:07
Stian A
Takker for tips !! Spennende :D

Re: BOK: DELILLOS - HJERNEN ER ALENE

InnleggSkrevet: 10 Nov 2021, 00:12
Hibbitt
Nästan i mål nu. Några dagar kvar, några köpare ytterligare trenges. Men detta ska väl gå? 8-)