Side 1 av 1

Kent Evelyn!!

InnleggSkrevet: 07 Sep 2019, 18:27
Ludde
Hei forumister, ny singel fra oss. Låta heter Kent Evelyn, og for oss er det allerede blitt en Beckstrøm klassiker. Handler om et nachspiel en gang på nittitallet, der vi alle ble sjarmert av en meget feminin fyr. Kent Evelyn var faktisk navnet han presenterte seg med. Beckstrøm kom på denne opplevelsen for ikke lenge siden og skrev denne sangen. Vi fikk lyst til å spille den med god partystemning og tror og håper det kommer ut til dere som hører. Denne vil også bli gitt ut på en vinyl-EP i oktober med noen låter som ikke havner på LPen. LPen er forøvrig utsatt til en gang i januar pga. av at Lillo er opptatt frem til jul med musikal. «Min venn fascisten» heter denne, og har premiere nå 13 september på teater Ibsen i Skien. Meget spesielle greier. Kom og se. Beste hilsen deLillos

Re: Kent Evelyn!!

InnleggSkrevet: 07 Sep 2019, 19:19
arne
Takk for deilig info, Ludde!
Her var det mye snadder! "Kent Evelyn", he he he... Ser fram til å høre denne!
Helt greit at det nye albumet utsettes til 2020. Da er det lenger tid til å glede seg!
:D

Re: Kent Evelyn!!

InnleggSkrevet: 11 Sep 2019, 20:34
Hibbitt
Låter som en blivande klassiker. :D
Ja nya sånger är alltid bra.
Men som folk vet så är jag en cd-människa, har inte maskiner för andra format.
Får väl höra den live nån gång. 8-)

Re: Kent Evelyn!!

InnleggSkrevet: 29 Sep 2019, 13:23
Jørgensen
Sveipet innom BigDipper nettsiden akkurat nå. Ser at man kan forhåndsbestille (hvilket ble gjort umiddelbart) den nye 10 " som kommer 18. oktober. Inneholder Kent Evelyn, Hvitvin, Yoko (ny sang der altså) og den akustiske "Juleøl, nysnø og Jesus". Her avsløres det også at tittel på det nye albumet blir "Dum som et menneske". Den forrige singelen ble jo utsolgt ganske fort, så her er det vel bare å handle. Trykkes i 300 eks.

Re: Kent Evelyn!!

InnleggSkrevet: 29 Sep 2019, 13:44
arne
Flott, Jørgensen! Takk for tipset!
:idea:

Re: Kent Evelyn!!

InnleggSkrevet: 04 Okt 2019, 12:41
Hibbitt
Oj jag får väl hugga en sån när jag är i Oslo då.
Kikar på Beckstrøm Kvartett den 17:e, så om Yoko är inne på BD på förmiddagen den 18:e plockar jag fram pengesedlerne. 8-)