Dato/klokkeslett: 07 Des 2021, 05:56


deLillos + Kork + opptak kontorkonsert

Her kan man diskutere alt som har med deLillos å gjøre.

Moderatorer: arne, kristian, thomasrino

  • Forfatter
  • Melding
Avlogget

JIP

  • Innlegg: 149
  • Registrert: 24 Okt 2010, 11:39

deLillos + Kork + opptak kontorkonsert

Innlegg29 Mai 2017, 16:42

deLillos spiller sammen med KORK på Frognerseteren i to omganger Lørdag 19. August.
For en gang skyld må jeg si at jeg reagerte litt på billettprisen - 825 kroner - selv om de selvfølgelig har et stort orkester med seg. Det blir ihvertfall ikke en konsert å ta med seg hele familien på.

https://www.nrk.no/kork/delillos-og-kor ... 1.13528026

Samtidig så smelter man litt når man hører på opptaket fra kontorkonserten som ligger sammen med omtalen av konserten.
Avlogget
Brukerens avatar

arne

  • Innlegg: 1322
  • Registrert: 21 Jan 2009, 23:51
  • Bosted: Mjøndalen

Re: deLillos + Kork + opptak kontorkonsert

Innlegg31 Mai 2017, 00:00

fra nettstedet "www.liveimarka.no kommer følgende info:

"Erik Sture Larres Stiftelse har i samarbeid med konsertarrangøren Nordic Beats i lengre tid jobbet med å få på plass konserten som finner sted på det som kanskje er Oslos mest spektakulære konsertarena, Frognerseteren Amfi. Arenaen som har en fantastisk utsikt over Oslo, blir en intim konsertscene med kun 750 plasser, og planen er å etablere en unik konsertarena for fremtiden.
Krinkastingsorkesteret har i de siste årene gjort en rekke spennende samarbeid med artister som Bjørn Eidsvåg, Kurt Nilsen og Vamp. Denne gangen har altså turen kommet til et av Norges meste markante band de siste 30 årene. Lars Lillo Stenberg sier følgende om samarbeidet:
Da vi jobbet med strykere og blåsere i 2009 i forbindelse med jubileumskonserten rundt “Hjernen er alene i Operaen”, fant vi ut at musikken vår fungerte som trekkpapir på orkesterinstrumenter. Siden da har vi tenkt på muligheten av et samarbeid med KORK. I år skal dette bli realisert.
Tre komponerende arrangører er i gang, og vi er veldig innstilt på et resultat som skal forene deLillos sine enkle sanger med det storslagne i en musikalsk berusende tilstand vi skal leve på langt inn i høstens kveldsmørke. Vi har plukket ut mange av de mest kjente låtene våre, men også noen overraskende innslag.
Og dagen er 19. august. Statistisk er denne datoen beæret med deilig sensommervær. Dette er siste sommerferiedag og vi kommer til å være et sted der vi vil få en følelse av å sveve over byen. Sånn sett kan du jo gjerne spekulere i noen sangtitler vi har vurdert å fremføre."

Kr. 825,- er stivt, ja!
"Faen som det regner ute
Jeg lurer på om det er i natt det begynner å snø"

Gå til Generelt om deLillos

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Google [Bot] og 3 gjester